Widget Image
Om Oss
3 års Garanti på arbete och reservdelar Sveriges mest omtyckta verkstadskedja Du får alltid ett pris innan arbetet utförs Dokumentation på det arbete som utförts
Kontakta Oss
TYRESO@BILELITEN.SE
08-742 08 09
Myggdalsvägen 2, Tyresö
HITTA OSS: TYRESÖ
TEL: 08-742 08 09

Bilservice

Bileliten i Tyresö AB / Bilservice
s

Boka
Online

BOKA - BEGÄR OFFERT
s
s

Bilservice

På Bileliten i Tyresö förstår vi oss på bilar! Och vi förstår likaledes våra kunder. Vi vet att en bil behöver regelbundna inspektioner och därför erbjuder vi full bilservice enligt de normer som rekommenderas för just din bil.

Bileliten är en oberoende bilverkstad men ger samma kvalitetsfulla service som en märkesverkstad. Utöver bilservice kan du även beställa reparation och felsökning av styrenheter och liknande – allt för att se vilket slitage din bils komponenter utsatts för.

Professionellt utförd bilservice med serviceprotokoll

När vi servar din bil för vi ett fulländat serviceprotokoll och håller oss alltid till din biltillverkares rekommendationer. Utan ett sådant dokument riskerar garantier att inte längre gälla och du själv kan drabbas som ägare. Med över 25 års erfarenhet på nacken känner våra mekaniker till olika bilmodeller, riktlinjer och serviceintervaller som förordas. Inom våra servicetjänster kan du boka Basservice Standard eller Longlife där exempel på olika moment och kontroller ingår beroende på hur långt din bil har gått, dess ålder m.m.

  • Utförlig kontroll/servicepunkter
  • Byten av oljefilter och oljeplugg
  • Släckning av serviceindikator
  • Stämplad servicebok
  • Tillgång till digital servicebok (BMW, Mercedes, Audi, VW, Skoda, Seat, Toyota och Mazda)

Förläng bilens livslängd med regelbundna kontroller

Gör både dig själv och bilen en tjänst genom att beställa offert och låta våra kompetenta mekaniker kolla upp din bil och säkerställa att den håller måttet. Det förlänger bilens livslängd avsevärt och gör dig säker i trafiken!

s
Service 0
Reparationer 0
Försäljning 0
error: Content is protected !!