Widget Image
Om Oss
3 års Garanti på arbete och reservdelar Sveriges mest omtyckta verkstadskedja Du får alltid ett pris innan arbetet utförs Dokumentation på det arbete som utförts
Kontakta Oss
TYRESO@BILELITEN.SE
08-742 08 09
Myggdalsvägen 2, Tyresö
HITTA OSS: TYRESÖ
TEL: 08-742 08 09

Motordiagnos

Bileliten i Tyresö AB / Motordiagnos
s

Boka
Online

BOKA - BEGÄR OFFERT
s
s

Services Overview

Alla bilägare vet att bilens motor måste vara i gott skick för att bilen ska fungera optimalt. Bilmotorn består av en mängd delar som utsätts för stora påfrestningar. Det är fullt naturligt att vissa delar slits ut, särskilt när bilen används flitigt över lång tid.

Tecken på att du behöver en motordiagnos

Många har köpt begagnade bilar och vill veta vad motorn har för status. Det är rekommenderat att använda vår prisvärda tjänst för motordiagnos i Tyresö. Den kan upptäcka befintliga fel och brister som kan åtgärdas, långt innan du drabbas av ett fullständigt motorhaveri som blir mycket kostsamt. Det finns en rad typiska symptom som visar sig när något inte står rätt till med bilens motor.

I punktlistan nedan är några av de vanligaste:

  • Motorlampan lyser
  • Motorn ger ifrån sig konstiga ljud
  • Bensinförbrukningen är högre än normalt
  • Motorn är svårstartad eller startar inte alls
  • Motorn går hackigt och ojämnt
  • Avgasvärdena är höga
  • Oljan är låg
  • Kylarvätskan är låg

Upplever du ett eller flera av problemen ovan är det rekommenderat att göra en motordiagnos. Med rätt kunskap och utrustning går det att göra en grundläggande felsökning på egen hand, men vill du ha en fullständig utredning bör du låta en av våra professionella bilmekaniker diagnosticera vad det är för fel på motorn. Förhoppningsvis kan vi även hjälpa dig att åtgärda problemet.

Bileliten motordiagnos i Tyresö

Vi är en bilverkstad i Tyresö med lång erfarenhet av olika bilmotorer och motorfel. Erfarenheten är ovärderlig när du anlitar oss för att göra en motordiagnos. Vi har stött på massvis av olika problem. Sannolikheten är stor att vi kan hjälpa dig med din motor och upptäcka eventuella mindre fel och störningar i motorn, långt innan de blir så pass allvarliga att du riskerar att behöva byta ut motorn.

Med en motordiagnos i Tyresö har du chansen att kraftigt förlänga livslängden för din bilmotor. Tveka inte att kontakta oss på Bileliten om du vill veta mer om våra tjänster.

error: Content is protected !!