Widget Image
Om Oss
3 års Garanti på arbete och reservdelar Sveriges mest omtyckta verkstadskedja Du får alltid ett pris innan arbetet utförs Dokumentation på det arbete som utförts
Kontakta Oss
TYRESO@BILELITEN.SE
08-742 08 09
Myggdalsvägen 2, Tyresö
HITTA OSS: TYRESÖ
TEL: 08-742 08 09

Däckbyte

tire-fix2-700x467
Däck Byte i Tyresö

När är det dags att skifta däck?

Godkända vinterdäck måste användas från 1 december till och med 31 mars men kan även användas tidigare eller under en längre period om det finns is eller snö på vägarna.

Vi gör däckskiftet enkelt för er. Under perioderna oktober-november samt mars-april kan ni boka däckskifte online eller via telefon/receptionen. Vi har även öppet under lördagar och söndagar då så att ni kan välja den dag och tid som passar er bäst.

Däckservice och däckförsäljning

Om ni är osäkra på om era däck är i bra skick eller inte så kan ni komma till oss för en däckkontroll. Förutom djupet kontrollerar vi även att däcken inte är för torra samt om de inte slits snett. Sommardäck måste enligt lag ha ett mönsterdjup på minst 1,6 mm och vinterdäck ett mönsterdjup på minst 3 mm men transportstyrelsen rekommenderar ett djup på minst 4 mm för sommardäck och 5 mm för vinterdäck för att förhindra vattenplaning eller avåkning på hala vintervägar.

Ni kan även komma in till oss om ni har en punktering så lagar vi däcket om skadan inte är för stor eller sitter på ett dåligt ställe.

Är däcket slitet eller har en punktering som ej går att laga hjälper vi er att beställa nya däck. Vi kan därefter utföra däckbalansering och mera som får er bil att bli körklar igen.

Bileliten rekommenderar Nokian

Däck från Nokian är anpassade för nordiska vägar och klimat. Gummiblandningen och mönstret är specialanpassade för att greppa bra på våra nordiska vägar som kan vara täckta med både hal is och lös snö.

Samtidigt håller de en lägre ljudnivå och ökad komfort jämfört med andra märken.

Beställ däck från oss och få deras Hakkaskydd och nöjdhetslöfte. Nöjdhetslöftet låter er testa däcket i upp till 14 dagar med möjlighet till byte av annat märke om ni inte skulle vara nöjda med däcket.

Hakkaskyddet gäller i ett år från köp av nytt däck från Nokian och innebär att om däcket skadas eller får punktering så får ni vägassistans som tar er till närmsta verkstad eller återförsäljare som reparerar eller byter ut däcket utan kostnad.

replacecartires
Service 0
Repair 0
Sales 0
error: Content is protected !!