Widget Image
Om Oss
3 års Garanti på arbete och reservdelar Sveriges mest omtyckta verkstadskedja Du får alltid ett pris innan arbetet utförs Dokumentation på det arbete som utförts
Kontakta Oss
TYRESO@BILELITEN.SE
08-742 08 09
Myggdalsvägen 2, Tyresö
HITTA OSS: TYRESÖ
TEL: 08-742 08 09

Hjulinställning Tyresö

Bileliten i Tyresö AB / Hjulinställning Tyresö
s

Boka
Online

BOKA - BEGÄR OFFERT
images
2123-44800031-PAKET

HJULINSTÄLLNING I TYRESÖ

Hos oss på Bileliten kan du få hjälp om du behöver kontrollera och justera bilens hjulinställning. Vi har den kompetens och utrustning som krävs för att kunna balansera hjulen snabbt och effektivt till ett konkurrenskraftigt pris. Med korrekt hjulinställning förbättrar du bilens köregenskaper och säkerställer att däcken inte slits ojämnt.

TECKEN PÅ ATT EN BIL HAR PROBLEM MED HJULINSTÄLLNINGEN

En stor anledning till att många bilägare i Malmö har felaktig hjulinställning är att det kan hända vem som helst. Det kan räcka att du kör in i en trottoarkant eller att vägen har hål eller gupp som körs över i hög fart. Med andra ord spelar inte din skicklighet som förare så stor betydelse, utan det handla om otur eller rena tillfälligheter. När hjulinställningen har blivit rubbad kan obalansen visa sig på följande sätt:

  • Bilen drar åt vänster eller höger – När ratten befinner sig i neutral position ska bilen köra rakt fram. Upplever du att den istället drar åt något håll, finns antagligen ett problem med hjulinställningen.
  • Slitaget på däcken är ojämnt – Upptäcker du att däcken inte slits på ett jämt sätt är det läge att kontrollera hjulinställningen. Andra anledningar kan vara felaktigt lufttryck, men ofta beror det på att däcken inte är korrekt balanserade.
  • Känsla av instabilitet under kurvtagning – Märker du av att köregenskaperna har försämrats när du tar kurvor, finns risken att en obalans har uppstått. Då är det läge att lämna in bilen för att rätta till hjulinställningen.

PRISVÄRD HJULINSTÄLLNING I TYRESÖ

Att genomföra en hjulinställning är ofta en investering, eftersom däckens livslängd förkortas kraftigt om du har felaktig hjulinställning. Du är välkommen till oss på Bileliten om du vill få dina hjul balanserade. Vi har lång erfarenhet av olika bilmärken och bilmodeller. Vår moderna bilverkstad i Tyresö har utrustning som gör att vi snabbt och effektivt kan upptäcka eventuella fel och brister. Sedan kan vi korrigera hjulinställningen och se till att din bil återigen får goda köregenskaper. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

error: Content is protected !!